Covid-19 Rhapsody

De herfst is officieel begonnen. De tweede golf Corona ook. Het kabinet wil géén nationale lock down. Maar regionaal zou kunnen als de bestuurders van de veiligheidsregio’s het noodzakelijk vinden. Tegelijkertijd zijn er acties op sociale media van mensen die hun kont tegen de krib gooien met als motto dat Corona gewoon een griepje is.

Marcel van Roosmalen heeft deze derderangs BN-ers in een radiocolumn van hun zelf verzonnen voetstuk op hun domme plaats gezet.

Kijk en luister op:

https://www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwerpen/615159-2020-09-22-druktemaker-marcel-van-roosmalen-ikdoenietmeermee

Op You Tube zijn er diverse Covid-19 liedjes te beluisteren. Op de muziek van bekende componisten is er een tekst geschreven die aanstuurt op het volgen van maatregelen die het virus moeten indammen. Zolang er nog géén vaccin is, zal het noodzakelijk zijn.

Zelf vind ik de versie van Bohemian Rhapsody indrukwekkend. Zowel door tekst als de bijbehorende beelden.